Content marketing

Bouw een relatie op met je doelgroep, genereer leads en hou contact met jouw klanten

Met content marketing bouw je vertrouwen op bij jouw doelgroep. Daarnaast genereert content marketing een grotere stroom relevante bezoekers naar je website en zorgt voor meer leads, verkoop, aanmeldingen of steun voor jouw doelstelling.

Spijker & Co biedt hulp bij het hele content marketing proces, te beginnen met de strategie.

Hier begint het mee

Strategie

Content marketing begint altijd met het bepalen van de strategie. Een goed onderbouwde strategie zorgt ervoor dat alle acties efficiënter uitgevoerd worden en effectiever zijn qua resultaat. Afhankelijk van de behoefte worden de volgende zaken in de strategie beschreven:

 • Doelstellingen en KPI's (Kritische Prestatie Indicatoren)
 • Doelgroepen
 • In te zetten kanalen
 • Tone of voice
 • Content onderzoek
 • Concurrerende content analyse
 • Tijdsinvestering / frequentie
 • Redactiekalender

Strategie

Creatie

Promotie

Analyse

creatiecontent
Ontwikkelen van resultaatgerichte communicatie

Creatie

Spijker & Co zorgt voor creatie en productie van waardevolle en relevante content op maat gemaakt voor jouw doelgroep. Dat begint met de basis: het schrijven van tekst en het maken van foto's, video's of illustraties bijvoorbeeld. Alle content wordt vervaardigd aan de hand van de beschreven strategie om zoveel mogelijk resultaat te behalen en op een wijze dat de content eenvoudig op maat verspreid kan worden via alle kanalen. De kwaliteit van content is zeer belangrijk om resultaat te halen uit content marketing en vereist een professionele en strategische aanpak.

Onder de aandacht brengen

Promotie

Content is pas waardevol als het jouw doelgroep bereikt en dan bij het liefst zoveel mogelijk relevante mensen binnen jouw doelgroep. Wij zorgen daarvoor door jouw content te verspreiden via verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld: website, e-mailings, social media, persberichten, advertentie's (offline en online) en/of drukwerk. Wij maken de content op maat voor elk verschillend kanaal, zodat het resultaat geoptimaliseerd wordt.

promotie
contentanalyse
Meten is weten

Analyse

Om het maximale resultaat te halen uit content marketing is het belangrijk om continu te meten, testen, analyseren en verbeteren. Het meten is stap 1, daar zijn voldoende tools voor handen. Echter moeten die tools wel goed ingericht worden en de data op de juiste manier geïnterpreteerd worden. Data van doelstellingen en KPI's dragen dan bij om de content te verbeteren en het resultaat van de inspanningen te verhogen.

Meer resultaat met content marketing

Waarom kiezen voor content marketing van Spijker & Co?

 • Je wilt meer klanten, een hogere klanttevredenheid of je bent op zoek naar nieuwe en betrokken medewerkers.

 • Wij zijn een partner die wil dat jouw doelen behaald worden. Geen mensen die alleen mooie dingen wil maken of een leuke, nietzeggende berichtjes willen delen.

 • Wees je concurrenten voor. De klant kiest voor jou of voor een ander.

 • Ons team bestaat uit marketing- en communicatie professionals waarop je kunt bouwen.

 • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in marketing en communicatie. Wij weten wat werkt en wat niet.

wpe-badge-200
cup of coffee isolated on white background

Aan de slag met content marketing?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? We kunnen vrijblijvend een afspraak maken bij ons op kantoor in het oude centrum van Buren (hartje Betuwe, centraal tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen). Onder het genot van een kopje koffie of thee zullen we dan jouw wensen in kaart brengen. Tijdens ons persoonlijke contact vertel ik je over alle diensten die we op het gebied van content marketing kunnen leveren, zodat je vervolgens een goede keuze kunt maken.

We kunnen je ook helpen met webdesignonline marketing, zoekmachine optimalisatie of drukwerk. Alles in overleg met jou.

Bel ons nu! 0344 579 181