Zoekmachine marketing SEO /SEA

Scoor hoog in de zoekresultaten via Google!

Google is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Bijna 20% van de mensen zoekt dagelijks iets op via Google en 45% is wekelijks actief. De verwachting is dat deze percentage nog blijven stijgen. Het is dus belangrijk om een goede en hoge vermelding in de zoekresultaten op Google te krijgen.

Spijker & Co kan er voor zorgen dat jouw website op een prominente plaats bij de zoekresultaten van een zoekmachine komt te staan als een gebruiker een voor die webpagina relevante zoekterm gebruikt.

Meer bezoekers via Google

Twee deelgebieden in zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing, ook wel bekend onder de Engelse term Search Engine Marketing (SEM), is het specialisme dat webpagina’s vindbaar maakt bij zoekdiensten. Zoekmachine marketing verdelen wij in twee deelgebieden: Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA).

zoekmachinemarketing_SEO_SEA
SEO_comp
Zoekmachine optimalisatie

Search Engine Optimization (SEO)

Onder Search Engine Optimization verstaan wij het aanpassen van de techniek, de content en de linkstrategie van een website. Met als doel het beter vindbaar maken van de webpagina’s bij zoekdiensten. Daartegenover staat Search Engine Advertising. Dit plaatst advertenties boven en naast natuurlijke zoekresultaten. De advertenties verwijzen naar een webpagina van de adverteerder.

Klik hier voor meer informatie over onze SEO pakketten.

Google Adwords

Search Engine Advertising (SEA)

Onder Search Engine Advertising verstaan wij het tegen betaling plaatsen van advertenties boven en naast de natuurlijke zoekresultaten. De advertentie wordt vertoond als een zoekmachinegebruiker een aan de advertentie gekoppeld woord of woordgroep intypt. De adverteerder betaalt alleen voor de zoekmachinegebruikers die op één van zijn advertenties klikken. De advertenties verwijzen naar een webpagina van de adverteerder.

Drie doelstellingen

Bij Search Engine Advertising onderscheiden wij drie doelstellingen.Ten eerste zo veel mogelijk vertoningen (bereik) genereren, ten tweede zo veel mogelijk clicks realiseren en tot slot zo veel mogelijk conversies realiseren. Een conversie kan bijvoorbeeld bestaan uit een informatieaanvraag, een aanmelding of een aankoop. Elke doelstelling heeft zijn eigen strategie.

SEA_comp
Haal meer resultaat uit jouw website

Waarom kiezen voor zoekmachine marketing van Spijker & Co?

  • Je wilt meer bezoekers op jouw website die op zoek zijn naar jouw producten of diensten.

  • Wij zijn een partner die samen met jou resultaat wil én kan behalen uit jouw zoekmachine marketing. Geen snelle verkopers die wat automatiseringstrucjes uithalen en je vervolgens maandelijks er voor laten betalen, zonder resultaat.

  • Wees je concurrenten te slim af. De klant kiest voor jou of voor een ander. Als de klant niet op jouw website terecht komt, maar wel op die van je concurrenten dan verlies je bij voorbaat al.

  • Ons team bestaat uit marketing-professionals waarmee je kunt groeien. We bepalen een strategie, voeren die uit en kunnen vervolgens de activiteiten op jouw website monitoren, meten en continu verbeteren.

  • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in marketing. Wij weten wat werkt en wat niet.

wpe-badge
 successfully completed the Yoast SEO for WordPress (block editor) course!
ThinkstockPhotos-545083456

Ook meer relevante bezoekers trekken naar jouw website?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? We kunnen vrijblijvend een afspraak maken bij ons op kantoor in het oude centrum van Buren (hartje Betuwe, centraal tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen). Onder het genot van een kopje koffie of thee brengen we dan jouw wensen in kaart. Tijdens ons persoonlijke contact vertellen wij je over alle diensten die we op het gebied van zoekmachinemarketing kunnen leveren, zodat je vervolgens een goede keuze kunt maken.

Heb je nog geen goede website waar je resultaat uit kunt halen? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor webdesignonline marketing, content marketing of andere support. Alles in overleg met jou.

Bel ons nu! 0344 579 181