Zoekmachine marketing

Zoeken, zien en…scoren!

Miljarden sites schreeuwen op internet om aandacht, bezoekers en respons. En elke week scant Google élk van die miljarden sites. Hoewel het kan lijken dat jouw site te midden van die oceaan aan sites nooit zal opvallen, beloont Google je met een hogere ranking als je actief werkt aan zoekmachine marketing. Wie daar alles van weet en je daarbij professioneel helpt? Uiteraard de internetspecialisten van Spijker & Co.

De rendementsvolle combi van SEO en SEA

Zoekmachine marketing bestaat uit SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising). Spijker & Co beheerst beide disciplines en kan deze voor jou samen maximaliseren.

SEO: hoger in de rankings

SEO is een bewezen strategie waarmee wij jouw site gericht omhoogstuwen in de ranking bij zoekresultaten. Cruciaal voor het succes van jouw site. Want onderzoek bewijst dat ook jouw doelgroep maximaal naar de eerste vijf zoekresultaten in de ranking kijkt.

SEA: kliks naar jouw site

SEA is het betaald plaatsen van advertenties boven en naast de natuurlijke zoekresultaten. Jouw advertentie is zichtbaar als een zoekmachinegebruiker een aan jouw advertentie gekoppeld woord of woordgroep intypt. Spijker & Co adviseert je welke woorden voor jou maximaal scoren. Jij betaalt alleen voor de zoekmachinegebruikers die op één van jouw advertenties (en dus naar je site) klikken.

zoekmachinemarketing_SEO_SEA

Spijker & Co weet hoe het werkt

Spijker & Co beheerst alle bewezen strategieën voor zoekmachine marketing. Zoals het gedoseerd toevoegen aan jouw teksten van doelgroep specifieke zoekwoorden, linkbuilding en het frequent verversen van jouw content, plus slimme advertentiestrategieën voor SEA.

Drie overtuigende redenen om jouw zoekmachine marketing toe te vertrouwen aan ons:

  • 1.

    Google verandert voortdurend haar algoritmes (= spelregels) voor zoekmachine marketing. Die kun jij natuurlijk niet bijhouden...wij wel voor jou!

  • 2.

    We analyseren voortdurend onze adviezen aan jou voor zoekmachine marketing. Dus stellen we snel bij en scoor je altijd op de terreinen die ertoe doen.

  • 3.

    Met minimale budgetten scoren we voor jou maximale resultaten.

wpe-badge
 successfully completed the Yoast SEO for WordPress (block editor) course!
ThinkstockPhotos-545083456

Start met scoren met zoekmachine marketing

Aarzel niet, trek de ondernemende schoenen aan en bel of mail. We zijn heel nieuwsgierig naar de uitdagende doelen die jij met zoekmachine marketing wilt bereiken. We ontvangen je gastvrij met koffie en thee in ons kantoor in het oude centrum van Buren (hartje Betuwe, centraal tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen). We luisteren goed en geven je graag vrijblijvend enkele bruikbare startadviezen. Uiteraard alles vrijblijvend: jíj beslist of je met ons door wilt.

Bel ons nu! 0344 579 181