Wordt uw website gebruiksvriendelijk getoond op een tablet en mobiel?

Google neemt sinds 21 april de mobiele bruikbaarheid van uw website ook mee als rankingfactor binnen de mobiele zoekopdrachten. Een logische stap, maar ook eentje met gevolgen. Als uw website niet voor mobiel geschikt is, dan zal dit een lagere plaats opleveren in mobiele zoekresultaten.

Nieuwsgierig naar de hoeveelheid bezoekers die uw website bezoekt op een smartphone of tablet? Met Google Analytics kunt u dit bijvoorbeeld eenvoudig achterhalen. U gaat hiervoor naar het overzicht van de categorie “Mobiel” die u onder het hoofdmenu “Doelgroep” vindt. Hier ziet u dan welk percentage bezoekers uw website bezoekt op een smartphone, tablet en desktop.

Is uw website al geschikt voor mobiel? Doe de test!

Klik op deze link en test uw website >

Is de uitslag van de test positief, dan bent u helemaal klaar voor deze wijziging van Google. Is de uitslag negatief en ziet u in de statistieken dat er regelmatig bezoekers via een mobiel op uw website kijken, dan is het verstandig om uw website te laten aanpassen.

Responsive design

De beste oplossing voor uw website is om te kiezen voor een responsive webdesign. Responsive betekent dat de weergave van uw website automatisch aanpast wordt aan het scherm van de bezoeker. Bezoekers krijgen zo de inhoud optimaal aangeboden op hun computer, tablet of smartphone.

Uw website aanpassen of een mobiel vriendelijke website bestellen?

Spijker & Co kan uw huidige website snel en voordelig “mobile friendly” maken. Heeft u nog geen website? Ook dan is een responsive website snel voor u te realiseren. Aarzel niet en bel ons via 0344-579181 of vul onderstaand formulier in. Wij voorzien u graag van advies.

5-punten-nieuwe-klanten

Pas binnen een week zelf je website aan op deze 5 punten en haal nieuwe klanten binnen!

Levert jouw website nauwelijk iets op? Krijg je vrijwel geen bezoekers op jouw site? Verlaten bezoekers jouw website snel voordat ze contact met je opnemen? Hier is een korte en eenvoudige whitepaper gericht om meer bezoekers uit de juiste doelgroep op jouw website te krijgen. In dit gemakkelijk leesbare en gebruiksvriendelijke whitepaper leer je:

  • hoe je meer bezoekers uit de juiste doelgroep op jouw website krijgt
  • hoe mensen jouw website gaan delen met andere mensen
  • hoe je je website kunt aanpassen zodat bezoekers de gewenste actie ondernemen, bijvoorbeeld contact met je opnemen

Dit zijn allemaal eenvoudige stappen die je zelf de komende 7 dagen kunt doen om meer resultaat te halen uit jouw website.

We sturen je graag nog meer tips voor bijvoorbeeld het generen van meer leads en omzet, een hogere klanttevredenheid of voor het zorgen van een hogere betrokkenheid van medewerkers. Door deze checklist aan te vragen ontvang je deze automatisch. Wil je onze tips niet ontvangen dan kun je je eenvoudig uitschrijven.