Websites

Digitaal een sterk & vindbaar verhaal

Laten we eerlijk zijn: zonder website bestá je niet als bedrijf of organisatie. Dit besef maakt dat veel bedrijven en organisaties bijna plichtmatig hun site in de lucht brengen. “Als we maar vindbaar zijn op internet”, is het devies. Een gemiste kans van grote proporties. Samen met Spijker & Co maak je van jouw huidige digitale etalage in no-time een onweerstaanbare leadgenerator.

Fasten your digital seatbealts!

Met veel voorwerk, moeite en ook geld lanceren veel organisaties en bedrijven hun site. En daarna blijft het vaak vrij stil. Met weinig updates en ‘rumour around the brand’. Kies je voor Spijker & Co? Dan slaan we samen een totaal andere route in! Fasten your digital seatbealts! Onze digitale experts bepalen samen met jou de ultieme strategie voor je site.

Monitoren, verversen en bijsturen

Vervolgens ontwerpen we je site conform de nieuwste technieken, gevuld met eigentijdse content zoals tekst, foto’s en video’s. Na de livegang via een betrouwbare provider monitoren we voortdurend de resultaten en verversen we de content net zo vaak om Google happy te houden. Met blogs, nieuws en updates stuwen we je site gestaag maar zeker omhoog in de zoekresultaten. Uiteraard gekoppeld aan alle relevante sociale media en ondersteund door SEO. Kortom, we maken van je site een leadgenerator waarop je business groeit en bloeit. Regelmatig overleggen we samen om de strategie te herijken, als dat nodig is. Uiteraard maken we je site 100% responsive. Zo ondersteunt jouw website als ‘digital tool’ jouw informatie- en verkoopproces op alle fronten. Het vangt de aandacht van je prospects, houdt deze vast en promoveert hen tot voor jou renderende leads.

Webdesign-leadgeneratie2

Drie overtuigende redenen om je website toe te vertrouwen aan Spijker & Co:

  • 1.

    Ons team maakt de perfecte koppeling tussen een technisch actuele en communicatief eigentijdse site.

  • 2.

    Spijker & Co zet beloften voor jouw site om in tastbare resultaten en leads.

  • 3.

    Na de live-gang zetten we alles-op-alles om je site actueel, relevant en overtuigend te houden.

wpe-badge
ThinkstockPhotos-545083456

Start met scoren met je website

Aarzel niet, trek de ondernemende schoenen aan en bel of mail. We zijn heel nieuwsgierig naar de uitdagende doelen die jij met je website wilt bereiken. We ontvangen je gastvrij met koffie en thee in ons kantoor in het oude centrum van Buren (hartje Betuwe, centraal tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen). We luisteren goed en geven je graag vrijblijvend enkele bruikbare startadviezen. Uiteraard alles vrijblijvend: jíj beslist of je met ons door wilt.

Bel ons nu! 0344 579 181