Instellen e-mailhandtekening op iPhone of iPad

Spijker & Co ontwerpt en programmeert e-mailhandtekening in de huisstijl van de klant. Deze video legt uit hoe u stap-voor-stap zo’n e-mailhandtekening installeert op uw iPhone of iPad.

Succes met uw nieuwe handtekening. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u bellen met 0344-579181 of een mail sturen via info@spijkerenco.nl

Regelmatig tips ontvangen via e-mail om meer leads en omzet te genereren? Of te zorgen voor een hogere klanttevredenheid of betrokken medewerkers? Schrijf je hier in!