Strategie & concept

Eerst denken, dan doen

Maak je merk sterk. Samen met Spijker & Co. Een kwestie van eerst denken en dan doen. Op weg naar een strategie die past en een concept dat verrast. Die opwaardering van jouw product of dienst maakt dat wij bij Spijker & Co succesvol werken aan sterke merken.

Elk succes start met een plan…      

Zo eenvoudig is het. Dus verdient ook jouw merk een stevige strategie en een daarbij naadloos aansluitend concept. Een fundamentele twee-eenheid waarop je vervolgens als je communicatie ent, uitvoert, analyseert en bijstelt. En ja, ook daar helpt Spijker & Co jou bij.

Je merk laden: een cruciaal moment 

Jouw product of dienst opwaarderen naar een geliefd merk, is een ingewikkeld proces. Samen met de professionals van Spijker & Co doorlopen we deze merkreis professioneel en stapsgewijs. Eerst bepalen we de kernwaarden waarmee we je merk gaan positioneren. Zijn die bekend? Dan bedenken we daarbij een concept dat jouw merkverhaal overtuigend vertelt aan jouw doelgroep. Een concept bestaand uit een opvallend beeld, een onderscheidend thema en sterke teksten. Kortom, een uitvoering in concept dat aan alle eisen van de afgesproken strategie kan tippen. Een sluitende actie waarmee je je markten en doelgroepen vervolgens met 100% focus bereikt en overtuigt.

communicatieadvies

Drie overtuigende redenen om jouw Strategie & Concept toe te vertrouwen aan Spijker & Co:

  • 1.

    We denken eerst voordat we doen. Jouw merken laden we van plan tot praktijk.

  • 2.

    Alles draait bij Spijker & co om jouw product of dienst een ‘merkwaardig’ onderscheid mee te geven.

  • 3.

    Werken aan jouw Strategie & Concept betekent een lange termijn samenwerking. Samen maken we jouw toekomst.

wpe-badge
ThinkstockPhotos-545083456

Start met scoren met Strategie & Concept

Aarzel niet, trek de ondernemende schoenen aan en bel of mail. We zijn heel nieuwsgierig naar de uitdagende doelen die jij voor jouw dienst of product met Strategie & Concept wilt bereiken. We ontvangen je gastvrij met koffie en thee in ons kantoor in het oude centrum van Buren (hartje Betuwe, centraal tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen). We luisteren goed, vragen door en geven je graag vrijblijvend enkele bruikbare startadviezen. Uiteraard alles vrijblijvend: jíj beslist of je met ons door wilt.

Bel ons nu! 0344 579 181