Over Spijker & Co

Wij zijn een full service marketing & communicatie bureau die jou meer leads, tevreden klanten en betrokken medewerkers kan bezorgen!

Ons bedrijf bestaat sinds 1991, gestart voor de opkomst van internet. Wij zijn nooit stil blijven staan en steken veel tijd en energie in het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. Bedoeld om meer resultaat te halen uit hun marketing- en communicatiebudget. Wij zijn gespecialiseerd in strategie, ontwikkeling, beheer en optimalisatie van al jouw uitingen.

Onze missie

Duurzame marketing-/communicatie-oplossingen ontwikkelen waarmee onze klanten hun doelen zo effectief mogelijk realiseren.

Ons team

Ons team van ervaren communicatieprofessionals uit verschillende disciplines helpt je bijvoorbeeld aan meer bezoekers, leads en klanten. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij precies hoe we jouw organisatie laten opvallen bij de doelgroep. Ook zijn wij als geen ander in staat om al jouw uitingen optimaal op elkaar af te stemmen bedoeld om er maximaal rendement uit te halen.

EH -6

René Spijker

Eindbaas
Zet als naamgever de lijnen uit. Praat, lacht, bedenkt strategieën, ontwikkelt en overlegt veel. Weet wat mensen beweegt.
EH -2

Johan Honders

Regelaar
Zorgt ervoor dat alles uitgevoerd wordt. Volgens afspraak, planning en juiste specificaties. Een man waar je op kunt bouwen.
EH -8

Nynke Lucas

Creatief geweten
Denkt in kleuren, lettertypes en vormen. Ontwerpt de mooiste dingen. Zorgt ervoor dat het past in de huisstijl en weet de doelgroep te raken.
EH -14

Dieter Roodnat

Sleutelaar
Gek op techniek. Sleutelt graag aan websites en auto’s. Heeft een grote passie voor Mazda. Denkt in HTML codes, CSS en scripts.
Business meeting. Marketing strategy brainstorming. Paperwork and digital concept. Intentional sun glare and vintage colour

Netwerk

Teamspelers
Mensen die deel uitmaken van ons team op momenten dat het nodig is. Zij vullen onze kennis aan of zorgen voor extra handjes.
Rijksmonument

Ons kantoor in Buren

Een modern bedrijf in een historisch pand, midden in het monumentale vestingstadje Buren (gelegen tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen). Wij voelen ons er echt thuis.

Er is genoeg te zien en beleven: stadsmuren en wallen, grachten, een prachtige kerk met een even mooie toren, een raadhuis, een waag, een poortgebouw en een weeshuis, een synagoge, muurhuizen, musea, gezellige cadeauwinkels, restaurants, stadspompen, oude kanonnen en de molen "De Prins van Oranje".

De historie van de stad is nauw verbonden met de historie van ons koningshuis en Buren wordt daarom ook wel "Oranjestad"genoemd. De historie begint met het huwelijk van Willem van Oranje en Anna van Buren in 1551. Kom gerust eens langs bij ons, je kijkt je ogen uit.

IMG_2340

Onze klanten

Spijker & Co werkt voor klanten uit veel verschillende sectoren. Hieronder staat een overzicht van een aantal van onze klanten.

Onze cultuur

Bij Spijker & Co heerst een no-nonsense cultuur, we geloven in de kracht van persoonlijk, direct contact met korte lijnen. Klanten krijgen altijd snel antwoord. Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij werken samen als een hecht team en delen onze kennis. Dat geeft ruimte voor initiatieven en nieuwe ontwikkelingen.

cup of coffee isolated on white background

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? We kunnen vrijblijvend een afspraak maken bij ons op kantoor in het oude centrum van Buren (hartje Betuwe, centraal tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen). Onder het genot van een kopje koffie of thee brengen we dan jouw wensen in kaart. Tijdens ons persoonlijke contact vertellen wij je over alle diensten die we kunnen leveren.

Bel ons nu! 0344 579 181