Online marketing strategie

Haal resultaat uit jouw website en social media kanalen!

Je hebt een website, maar je wilt meer bezoekers, leads genereren of orders scoren. Een website kan veel meer zijn dan alleen een digitaal visitekaartje waarop jouw contactgegevens te vinden zijn. Misschien heb je stappen gezet op verschillende social media kanalen, maar zie jij daar nauwelijks resultaat van. Je investeert tijd en geld in jouw online aanwezigheid, dus waarom zou je niet maximaal rendement willen zien uit deze investering?

Workshop

Strategie bepalen

Wat wil je dus precies met jouw online marketing bereiken? Dát is de kernvraag. Ben je van plan om jouw online activiteiten naar een volgend niveau te tillen? Dan helpen wij je graag met een slimme en doordachte online strategie op maat. Spijker & Co heeft een workshop ontwikkeld waarmee we, samen met jou, de juiste strategie bepalen om de doelen met jouw online aanwezigheid te bepalen en te realiseren.

Strategie

Creatie

Promotie

Analyse

online_marketing_strategie_4a
Inventarisatie

Vragen waar we ons op richten

 • Waarom bestaat jouw bedrijf?
 • Wat zijn jouw producten en/of diensten?
 • Welke doelgroep(en) bereik je met wat?
 • Welke doelen stelt jouw bedrijf en zijn deze SMART?
 • Hoe verleid je klanten met unieke content?
 • Hoe houd je een prospect vast?
 • Hoe zorg je ervoor dat prospects ook echt klanten worden?
 • Hoe bouw je de juiste betrokkenheid op?
 • Wat doet je met alle statistieken en data en hoe interpreteer je die?
Praktisch plan

Online marketing strategie

Na de workshop ontvang je van ons een online marketingstrategie. Daarin staan de visie op de rol van online voor jouw bedrijfsvoering en de strategische doelstellingen. Een belangrijk houvast in de continu veranderende online marketing wereld. Deze helpt je om de juiste keuzes te maken voor de korte én lange termijn.

Direct aan de slag

De online marketingstrategie is vooral ook een praktisch plan, voorzien van duidelijke stappen, benodigde investering en planning. Je kunt er direct mee aan de slag.

online_marketing_strategie_5
Haal meer resultaat uit jouw online activiteiten

Waarom kiezen voor de online marketing strategie workshop van Spijker & Co?

 • Je wilt meer klanten, een hogere klanttevredenheid of je bent op zoek naar nieuwe en betrokken medewerkers.

 • Wij zijn een partner die samen met jou doelen wil én kan bereiken. Geen adviseur die langs de zijlijn theoretisch advies geeft, maar advies geeft waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

 • Wees je concurrenten te slim af. De klant kiest voor jou of voor een ander. Er is een lange lijst met tactieken die een bedrijf kan gebruiken om een concurrent te slim af te zijn. Maar niets zo effectief als een boeiende, nuttige en op conversie gerichte website.

 • Ons team bevat adviseurs die weten wat jij en jouw doelgroep willen horen en zien.

 • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in (online) marketing. Wij weten wat werkt en wat niet.

wpe-badge-200
cup of coffee isolated on white background

Geïnteresseerd in een online marketing strategie workshop?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? We kunnen vrijblijvend een afspraak maken bij ons op kantoor in het oude centrum van Buren (hartje Betuwe, centraal tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen). Onder het genot van een kopje koffie of thee brengen we dan jouw wensen in kaart. Tijdens ons persoonlijke contact vertellen wij je over alle diensten die we op het gebied van online marketing kunnen leveren, zodat je vervolgens een goede keuze kunt maken.

We kunnen je ook helpen met webdesign, grafische vormgeving, zoekmachine optimalisatie of drukwerk. Alles in overleg met jou.

Bel ons nu! 0344 579 181