Nederlandse voorronde vindt plaats op 27 mei

Tot en met 31 maart 2019 kunnen kandidaten zich hier aanmelden voor de voorronde van de Nederlandse finale van Bocuse d’Or. Hierna heeft het bestuur de tijd om een selectie te maken. Uit alle aanmeldingen mogen tien kandidaten hun kookkunsten laten zien in het FrieslandCampina Innovation Centre in Wageningen.

Voorronde
Deze voorronde vindt plaats op maandag 27 mei 2019. Kandidaten zullen begin mei per mail te horen krijgen of ze door zijn naar deze voorronde. Uiteraard gaan de kandidaten weer koken met producten van onze partners. Ook krijgen ze een workshop van een van onze partners. Meer informatie volgt.

Spijker & Co is trotse sponsor van Bocuse d'Or Nederland

Spijker & Co is sinds 2007 betrokken bij Bocuse d’Or Nederland en hebben door de jaren heen verschillende communicatie uitingen verzorgd voor het team, waaronder de website.

Spijker & Co levert duurzame marketing- en communicatieoplossingen waarmee wij de doelen van onze klanten zo effectief mogelijk realiseren. Bijvoorbeeld het genereren van meer leads en omzet, een hogere klanttevredenheid of we zorgen voor meer betrokkenheid van de medewerkers. Wij weten precies hoe we een bedrijf positief moeten laten opvallen bij de doelgroep en zijn als geen ander in staat om alle middelen daarvoor optimaal op elkaar af te stemmen.

Wij hebben een grote affiniteit met de horeca en food industrie en bedienen veel klanten uit die wereld. Het is prachtig om te zien wat de Bocuse d’Or teweeg brengt en wij ondersteunen daarom dit team dan ook van harte.

Regelmatig tips ontvangen via e-mail om meer leads en omzet te genereren? Of te zorgen voor een hogere klanttevredenheid of betrokken medewerkers? Schrijf je hier in!