Marketing ondersteuning

Onze support maakt jou sterker

Marketing is onmisbaar. Voor je strategie en het realiseren van je concrete commerciële doelen. Misschien heb je zelf geen marketingspecialisten in huis. Of marketing is niet iets waar je zelf tijd voor hebt, of het ontbreekt je aan kennis. Je kunt dan behoefte hebben aan extra marketing ondersteuning. Tijdelijk of wat langer. Bijvoorbeeld voor het ambachtelijke veldwerk zoals content creatie. Of ook meer strategisch omdat je eenvoudigweg niet alle expertise in huis hebt.

Precies de support die past

Marketing is een breed vakgebied, met veel specialisaties. Die kun jij niet allemaal in huis hebben en dat hoeft ook niet. Bij Spijker & Co schakel je precies de marketing ondersteuning in die jij nodig hebt. Niets meer en niets minder. Voor exact de periode en inhoudelijke support die jij wenst. Bijvoorbeeld om je strategie te helpen bepalen. Of voor tijdelijk meer support als je een marketing campagne uitrolt en je alle hulp kunt gebruiken.

Content creatie: extra steun op de inhoud

Een veelgevraagd specialisme bij Spijker & Co is ondersteuning bij content creatie, vooral voor social media. Logisch, want goede content creatie vraagt aandacht en tijd, en die heb jij intern niet altijd. Wij wel! De content specialisten van Spijker & Co leveren exact op tijd waardevolle content voor al je media. Variërend van overtuigende teksten en sprekende foto’s tot en met spraakmakende video’s.

Strategie

Creatie

Promotie

Analyse

Drie overtuigende redenen om marketing ondersteuning in te schakelen van Spijker & Co:

  • 1.

    Precies de marketing expertise die jij mist, vullen wij aan.

  • 2.

    Tijdelijk of meer permanent; alles is mogelijk.

  • 3.

    Onze specialisten zijn gewend collegiaal samen te werken en focussen op het overbrengen van al hun kennis.

wpe-badge
ThinkstockPhotos-545083456

Start met scoren met marketing ondersteuning

Aarzel niet, trek de ondernemende schoenen aan en bel of mail. We zijn heel nieuwsgierig naar de uitdagende doelen die jij met grafische vormgeving wilt bereiken. We ontvangen je gastvrij met koffie en thee in ons kantoor in het oude centrum van Buren (hartje Betuwe, centraal tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen). We luisteren goed en geven je graag vrijblijvend enkele bruikbare startadviezen. Uiteraard alles vrijblijvend: jíj beslist of je met ons door wilt.

Bel ons nu! 0344 579 181