Marketing Automation

Automatisch de juiste boodschap, op het juiste moment, via het juiste kanaal naar de juiste persoon

Marketing Automation is een bijzonder krachtige en efficiënte oplossing voor het binnenhalen van meer en beter gekwalificeerde leads op basis van hun gedrag en behoefte. Door gebruik te maken van marketing automation zorg je ervoor dat je leads al in een eerder stadium binnen de customer journey kunt bereiken en aan je kunt binden. Hierdoor vergroot je de kans dat ze klant van jou worden.

Daarnaast is marketing automation inzetbaar om de productiviteit te verbeteren en voor up- en cross sell scenario’s bij bestaande klanten.

Nieuwe klanten binnen halen

Customer journey

Bij marketing automation ligt de focus op de customer journey. Maar wat betekent dit precies? De customer journey is de weg die iemand aflegt om uiteindelijk klant bij jou te worden (en tevens het proces nadat men klant is geworden).

Attract

Convert

Close

Delight

marketingautomation
24/7 open

De voordelen van marketing automation

  • altijd de juiste boodschap, op het juiste moment, via het juiste kanaal naar de juiste persoon
  • meer en beter gekwalificeerde leads
  • hogere ROI van marketingbudget, duidelijk meetbaar
  • schaalbaar dankzij automatisering

Als jouw marketing automation oplossing eenmaal draait, staat hij nooit meer stil. Hij wordt niet moe, is nooit op vakantie en laat geen contactmoment onbenut. Jouw marketing is ‘Always On’ en genereert automatisch 24/7 leads en sales.

Meer en beter gekwalificeerde leads

Waarom kiezen voor marketing automation van Spijker & Co?

  • Je wilt meer klanten, een hogere klanttevredenheid of je bent op zoek naar nieuwe en betrokken medewerkers.

  • Wij zijn een partner die samen met jou doelen wil én kan bereiken. Geen programmeur die enkel uitvoert wat je vraagt.

  • Wees je concurrenten te slim af. De klant kiest voor jou of voor een ander. Er is een lange lijst met tactieken die een bedrijf kan gebruiken om een concurrent te slim af te zijn. Maar niets zo effectief als een boeiende, nuttige en op conversie gerichte marketing campagne.

  • Ons team bevat marketing-professionals waarmee je kunt groeien. We bepalen een strategie, voeren die uit en kunnen vervolgens jouw marketing automation monitoren, meten en continu verbeteren.

  • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in (online) marketing. Wij weten wat werkt en wat niet.

wpe-badge
ThinkstockPhotos-545083456

Geïnteresseerd in marketing automation?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? We kunnen vrijblijvend een afspraak maken bij ons op kantoor in het oude centrum van Buren (hartje Betuwe, centraal tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen). Onder het genot van een kopje koffie of thee brengen we dan jouw wensen in kaart. Tijdens ons persoonlijke contact vertellen wij je over alle diensten die we op het gebied van marketing automation kunnen leveren, zodat je vervolgens een goede keuze kunt maken.

We kunnen je ook helpen met webdesign, grafische vormgeving, content marketingzoekmachine optimalisatie of drukwerk. Alles in overleg met jou.

Bel ons nu! 0344 579 181