Digital Strategy Workshop

Voordat je een website bouwt of een nieuwe digitale marketingcampagne lanceert, heb je een duidelijke strategie nodig, zodat je geen tijd en geld verspilt aan het ontwikkelen van de verkeerde dingen.

Laten we vaststellen wat jouw bedrijf nodig heeft en een uitvoerbaar plan maken om je daar te brengen.

Verspil geen tijd en geld aan de verkeerde dingen

Voordat je een website bouwt of een nieuwe digitale marketingcampagne lanceert, heb je een duidelijke strategie nodig, zodat je geen tijd en geld verspilt aan het ontwikkelen van de verkeerde dingen.

Het doel van de Digital Strategy Workshop is om vast te stellen wat jouw bedrijf nodig heeft en een uitvoerbaar plan te creëren dat je helpt om dat doel te bereiken.

Tijdens de workshop nemen we 2-3 uur met je team om zoveel mogelijk te leren over je bedrijf, je doelmarkt, en om duidelijkheid te krijgen over de succescriteria voor je digitale marketingprojecten.

Daarna gaan we verder onderzoek doen met ons team en stellen we een 12-maanden digitale marketing roadmap samen die is afgestemd op jouw bedrijfsdoelen.

Dit zijn onderdelen van een Digital Strategy Workshop

1. Workshop met je team

We organiseren een workshop met je team om duidelijk te maken waarom je bedrijf bestaat, hoe je je klanten helpt en wat de succescriteria voor dit project zijn.​

2. Website Traffic Analyse

We zullen je websiteverkeer en zoekmachineprestaties analyseren om trends en groeikansen te identificeren.

3. Concurrentie onderzoek

We onderzoeken de websites van je concurrenten en de zoekwoorden waarop zij scoren, zodat we kunnen bepalen wat er moet gebeuren om hen te overtreffen.

4. Samen de juiste structuur bepalen

We werken samen met jou om de pagina’s van je website en de informatiearchitectuur zo te organiseren dat deze een optimale ervaring biedt voor zowel nieuwe als terugkerende bezoekers.

5. Klantavatar

We creëren een klantavatar om je doelgroepen beter te begrijpen, zodat we ons kunnen richten op het leveren van de best mogelijke resultaten.

6.Digital Strategy Roadmap

We nemen alles wat we tijdens dit proces hebben geleerd en ontwikkelen een implementatie roadmap die is afgestemd op jouw bedrijf.

Waarom kiezen voor Spijker en Co?

Verkrijg de inzichten en strategie om 3-5x rendement te behalen op je digitale marketing​

Dankzij onze Digital Strategy Roadmap

Tijdens de workshop nemen we 2-3 uur met je team om zoveel mogelijk te leren over je bedrijf, je doelmarkt, en om duidelijkheid te krijgen over de succescriteria voor dit project. Vervolgens gaan we verder met ons onderzoek en ontwikkelen we de roadmap voor jou.

Kosten verrekenen

Als je besluit om met ons verder te gaan voor de implementatie van de roadmap, zullen we de kosten van de roadmap verrekenen met de prijs voor de implementatie.

Offertes van anderen

Je kunt de roadmap die we in dit proces ontwikkelen ook gebruiken om offertes van andere bureaus op te vragen.

Duidelijk plan om te groeien

Hoe dan ook, je krijgt een duidelijk plan om je bedrijf te laten groeien via digitale marketing.