Spijker en Co sluit zich aan bij Agency Mavericks

Op 1 augustus heeft Spijker en Co een belangrijke stap gezet in haar digitale groeipad: we zijn officieel lid geworden van Agency Mavericks, een internationaal team van coaches gespecialiseerd in digitale marketing. Deze samenwerking biedt ons toegang tot een schat aan kennis en begeleiding die ons in staat stelt om te groeien en onze klanten nog beter van dienst te zijn.

De weg naar Agency Mavericks

Onze eerste kennismaking met Agency Mavericks vond vorig jaar plaats tijdens een conferentieweek in Washington. Het was een inspirerende ervaring waar we voor het eerst inzicht kregen in de kracht van gerichte, digitale marketingstrategieën. Sindsdien hebben we hard gewerkt aan de voorbereiding van onze organisatie. We hebben diverse trainingssessies gevolgd en onze interne processen aangepast om klaar te zijn voor de volgende stap.

Wekelijkse coaching: Samen naar de top

De wekelijkse coachingsessies met Agency Mavericks zijn een essentieel onderdeel van onze groei. We werken systematisch aan het verbeteren van onze digitale marketingvaardigheden en -strategieën. Dit stelt ons in staat om diensten aan te bieden zoals onze Digital Marketing Workshops. Tijdens deze workshops werken we nauw samen met onze klanten om te begrijpen wat hun bedrijf nodig heeft. We besteden 2-3 uur aan het leren kennen van hun team en het analyseren van hun doelgroep. Samen definiëren we de succescriteria voor hun digitale marketingprojecten. Op basis van deze inzichten creëren wij een op maat gemaakte 12-maanden roadmap die hen helpt hun bedrijfsdoelen te bereiken.

Europese groei: Samenwerking met specialisten

Om onze marketingdiensten in Europa te versterken, hebben we een netwerk opgezet van digitale marketingspecialisten in verschillende landen. We zijn begonnen met het uitbreiden van onze samenwerking naar Engeland, Duitsland en Frankrijk, en we hebben plannen om snel ook in andere Europese landen actief te worden. Deze internationale samenwerking stelt ons in staat om onze klanten in heel Europa beter van dienst te zijn, met lokale expertise die de effectiviteit van hun marketingcampagnes vergroot.

Wereldwijde samenwerking: Flexibiliteit en efficiëntie

Naast onze Europese uitbreiding, werken we ook aan de schaalvergroting van ons eigen team. Afgelopen jaar hebben we met succes een samenwerking opgebouwd met een team van ontwikkelaars in Oekraïne. Dit partnerschap heeft ons geholpen om flexibeler en efficiënter te opereren. We breiden deze samenwerking nu uit met teams in Thailand en de Filipijnen, zodat we nog beter kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten en onszelf blijven verbeteren.

Klaar voor de toekomst

Met de steun van Agency Mavericks, een groeiend netwerk van Europese specialisten, en onze internationale ontwikkelteams, zijn we meer dan ooit klaar om bedrijven te helpen hun digitale marketing naar een hoger niveau te tillen. Onze reis is nog maar net begonnen, en we kijken uit naar de mogelijkheden die de toekomst biedt.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze workshops of digitale marketingdiensten. Samen maken we van jouw marketing een succes!