Computer display

Webdesign diensten

Onze uitgebreide dienstverlening op het gebied van webdesign is uniek binnen deze branche. Ons team van specialisten kan u de volgende diensten leveren: advies, ontwerp, realisatie, promotie, training, onderhoud, beheer en webhosting.

responsiveleeg

Responsive design

Wij bouwen de websites ‘responsive’, wat betekent dat de weergave van de website automatisch aanpast wordt aan het scherm van de bezoeker. Bezoekers krijgen zo de inhoud optimaal aangeboden op hun computer, tablet of smartphone.

google

Zoekmachine vriendelijk

Om goed gevonden te worden in zoekmachines zoals bijv. Google is een zoekmachine vriendelijke website een vereiste.  De techniek waarop de website is gebaseerd speelt hierin een belangrijke rol. Alle websites draaien uiteindelijk op HTML , maar hoe deze HTML code is opgebouwd en gestructureerd verschilt enorm. Wij staan garant voor een goede positie van uw website in de zoekmachines. En wilt u nog een stapje verder gaan dan kunnen wij uw website nog hoger in de zoekresultaten laten komen door middel van zoekmachine marketing.

Desktop computer

Zelf aanpassen

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van eenvoudig te bedienen cms-systemen, zodat u zelf uw website kunt bijhouden. Heeft u hulp nodig of even geen tijd om de aanpassingen te doen, dan zijn wij natuurlijk bereid u te ondersteunen.

Computer photography

Inhoud verzorgen

En als u niet zelf voor content (tekst en beeld) kunt zorgen, is dat geen probleem. Wij zorgen dan voor teksten, foto’s, video’s en illustraties die speciaal geschikt zijn voor de presentatie van uw organisatie op het internet. Als u wilt dat er op uw website regelmatig nieuwe berichten verschijnen, dan kunt u ook gebruik maken van onze dienst content marketing.

Notebook

Waarom uw website laten maken door Spijker & Co?

• Projectmatige aanpak leidt tot effectieve websites
• Jarenlange ervaring en verfrissende creativiteit
• Onze dienstverlening is uniek binnen deze branche
• Responsive design, altijd de optimale weergave voor uw websitebezoeker
• Zoekmachine vriendelijk, wij zorgen voor een hogere score in Google
• U kunt uw website eenvoudig zelf bijhouden
• Uitstekende support, ook na aflevering van uw website
• Wij kunnen ook de complete inhoud (tekst en beeld) voor uw website verzorgen

Interesse? Bel naar 0344-579181